Singer.

MDM Vught start met popbandjes en zanglessen

Naar aanleiding van de succesvolle popavond op vrijdag 8 november in Theater de Speeldoos, gaan de popbandjes en zanglessen bij MDM Vught definitief van start. MDM Vught-docent Lucien Schevers neemt de popbandjes onder zijn hoede. Hij is in de Speeldoos al jarenlang een bekende vanwege de populaire lessen die hij geeft voor toetsinstrumenten. Voor de zanglessen, klassiek en licht & pop, is het jonge talent Claire Adams aangetrokken.

Wil jij graag in een band spelen, maar zoek je nog andere bandleden om een band mee te vormen? Of speel je al in een band, maar willen jullie het muzikale niveau verhogen? Haal dan het beste uit jezelf met ‘Bandspot’. Jullie doen podiumervaring op onder begeleiding van een vakdocent en worden klaargestoomd voor de beste performance uit jullie carrière. Do you wanna rock the stage? Ga dan de uitdaging aan en meld je aan voor Bandspot via: www.mdmvught.nl/Muziek, zie Jazz & Pop_bandjes.

Interesse in zanglessen?
Behoor je nu nog tot de categorie douchezangers, maar vind je het leuk om te zingen en zou je meer zelfvertrouwen willen krijgen tijdens het zingen? Ga dan op zangles! Je kunt kiezen uit lessen klassiek, licht, pop of een combinatie hiervan. De zanglessen geven je handvatten voor ademhaling, stemtechniek, houding en presentatie en zorgen ervoor dat jij de beste zangstem in jezelf naar boven haalt. Zingen kun je op elke leeftijd en je stem is een instrument dat je altijd bij je draagt. Genieten van je geboekte resultaat kan dus op elk moment van de dag! Meld je aan voor zanglessen via: www.mdmvught.nl/Muziek, zie: _Zang_Licht_en_Klassiek.

Meer informatie
Voor meer informatie over de muzieklessen van MDM Vught kun je contact opnemen met Alphons van Stenis, de coördinator muziek, via muziek@mdmvught.nl of neem een kijkje op website www.mdmvught.nl.

Kijk ook bij

DePetrus gesloten met Pinksteren

Op zondag 28 en maandag 29 mei is DePetrus gesloten. Op dinsdag 30 mei is …