MDM Vught Dansteam The Grand Mob behaalt eerste plaats

Zondag 26 mei hebben 2 van de wedstrijdteams van MDM Vught mogen deelnemen aan de grote finale streetdance van Shell We Dance in Wageningen. Beide teams hadden zich hiervoor gekwalificeerd. The Grand Mob behaalde maar liefst de eerste plaats!

De wedstrijdteams van MDM Vught werken dit seizoen hard om bij wedstrijden een goede performance neer te zetten. The KnockOut Crew krijgt hun inspiratie van Tamara Caarls en The Grand Mob wordt flink getraind door Dennis Westenend. De teams worden beoordeeld door een professionele jury, behorend bij organisatie Shell We Dance. In de finale bestaat deze jury uit vier mensen die al heel wat jaren meedraaien in de danswereld. De teams worden beoordeeld op onder andere originaliteit, moeilijkheidsgraad, het synchroondansen en podiumpresentatie.

Kwalificeren
De teams dansen gedurende het seizoen verschillende wedstrijden. Voor iedere gedanste wedstrijd krijgen ze een aantal punten. Hoe hoger ze eindigen, hoe meer punten. Aan het einde van het seizoen wordt er gekeken naar het aantal behaalde punten. De beste 10 kwalificeren zich dan voor de grote finale in hun categorie. In de finale staan betekent dus dat je bij de beste 10 behoort.
Een prachtige prestatie van The KnockOut Crew. Deze meiden zijn dit jaar allemaal voor het eerst gestart met dansen in een wedstrijdteam. En dan is in de finale staan heel erg knap! The Grand Mob heeft zich opnieuw bewezen. Ze stonden als eerste in de ranking, maar dan moet het toch nog waargemaakt worden. Dat deden ze met verve: ze behaalden de eerste plaats. Met veel trots ging ook deze beker mee terug naar Vught.

Audities
Voor het komende seizoen zijn er binnenkort audities. Heb jij ook die drive en ambitie om nét even dat tandje erbij te geven? Ben je ook een echte teamplayer? Wil jij ook graag shinen tijdens wedstrijden en regelmatig optreden als visitekaartje van MDM Vught? Geef je dan snel op voor de audities voor seizoen 2019-2020. De audities zijn op vrijdag 5 juli. Voor 8 tot 14 jaar zal de auditie zijn van 16.45-18.15 uur. Voor 15 jaar en ouder zal de auditie zijn van 18.15-19.45 uur. Stuur een mailtje naar dans.musical@mdmvught.nl met daarin je naam, leeftijd en danservaring.

Eindvoorstellingen
Deze danskanjers van MDM Vught zijn op zaterdag 29 juni nog te bewonderen tijdens de eindvoorstelling Freaking Future in Theater de Speeldoos. Meer informatie over deze eindvoorstelling is te vinden op www.mdmvught.nl. Kaarten zijn te koop via www.theaterdespeeldoos.nl.

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …