Maurick Dance Company danst weer

Wekenlang hebben de docenten dans van de Maurick Dance Company geweldige choreografieën mogen ontvangen van de dansleerlingen in de diverse app-groepen van de selectieteams, waarin zij zelf aan de slag zijn gegaan met het ontwerpen van een dans, dit was werkelijk fantastisch! Maar niets kan tippen aan het echt samen dansen, elkaar weer zien.

Heel stiekem hoopte de Maurick Dance Company al weken op het sein weer aan de slag te mogen gaan. Na de persconferenties van het kabinet Rutte en de versoepeling van de regels, is Maurick Dance Company op het Maurick College meteen gaan brainstormen over de mogelijkheden die aangeboden konden en mochten worden aan de leerlingen. Dat is meer dan gelukt!

Op het schoolplein en in de binnentuin van het Maurick College is er eerst een proefronde gedraaid met een aantal teams, om te kijken of anderhalve meter te handhaven was en ook of het protocol en de richtlijnen goed konden worden nageleefd door de meiden en dansdocenten; ook dit is gelukt. Mede dankzij het heerlijke weer en de medewerking van de leerlingen en collega’s van het Maurick College, kunnen de docenten dans en de leerlingen weer doen wat ze het liefste doen: dansen.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …