Matthäus Passion in Vught, voel je onderdeel van het passieverhaal!

Op zaterdag 13 april voert Projectkoor Brabant onder bezielende leiding van dirigent Lex Wiersma voor het vijfde jaar op rij de Matthäus Passion van J.S. Bach uit in de Lambertuskerk in Vught. Aanvang van de uitvoering is 19.30 uur, de kerk gaat open om 19.00 uur.

Met een kleine bezetting van koor en orkest wordt geheel in de sfeer van de Lambertuskerk een zeer intieme uitvoering neergezet, sober maar hoog dramatisch, waardoor de beleving optimaal is. Als luisteraar krijg je zo het gevoel dat jezelf onderdeel bent van het passieverhaal.

Solisten
Als solisten zullen Marketa Palova (sopraan), Catherine Hawkins (sopraan), Anita Dür (alt), Harald Quaaden (Evangelist), Erik Bomers (tenor), Karel Barten (Christus) en Igor Bogaerts (bas) acte de présence geven. De muzikale begeleiding is in handen van instrumentalisten van het Zuid-Nederlands Begeleidingsorkest. Kaarten voor deze unieke uitvoering van de Matthäus Passion kosten 32,50 euro en zijn inclusief programmaboekje.

Kaartverkoop
Kaartverkoop via de webwinkel van Projectkoor Brabant (https://projectkoorbrabant.myonline.store) en indien nog beschikbaar voor aanvang in de kerk. Voor meer informatie: www.projectkoorbrabant.nl.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …