Frank van Boxtel

Master-titel voor vakfotograaf Frank van Boxtel

Vakfotograaf Frank van Boxtel uit Sint-Michielsgestel heeft de kwalificatie Master behaald. Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN), een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden.

Deelnemers leggen hun 10 beste foto’s voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidendheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan, mag de kandidaat zich Master noemen.

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst. Master Photographers Network maakt zich sterk voor het niveau van creatieve professionele fotografie. Dit doet zij door middel van de Master-kwalificaties, maar ook seminars, workshops en congressen met inspirerende nationale en internationale sprekers.

Frank heeft zijn Master-titel gehaald door portretfoto’s te maken van echte, pure, stoere mannen uit de gemeente Sint-Michielsgestel met als thema RAW.

Frank heeft een passie voor beeld en beeldbewerking. Hij is nieuwsgierig naar mens, dier en natuur. Als geen ander weet hij de emoties van personen vast te leggen. In combinatie met beeldbewerking ontstaan er prachtige creaties, waar je met verwondering naar blijft kijken. De beelden van de ’Stoere Mannen’ zijn hier een overtuigend voorbeeld van.

Kijk ook bij

Lucas Duynisveld wint nationale eindronde International Junior Science Olympiad

Gymnasium Beekvliet is als school zeer actief op olympiades en dit jaar ook heel succesvol. …