Er is naar hartenlust geshopt voor de feestdagen, in meer dan 300 shops

Margriet Winter Fair doorslaand succes in vernieuwde Brabanthallen

De voor het eerst in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gehouden Margriet Winter Fair trok een nóg hoger bezoekersaantal dan vorig jaar. Meer dan 71.000 bezoekers genoten van de sprankelende en sfeervolle fair, voor veel vrouwen dé start van het feestdagenseizoen. Het jaarlijkse evenement werd afgelopen vrijdag feestelijk geopend door Leontine van den Bos, hoofdredacteur Margriet en de nieuwe Bossche burgemeester Jack Mikkers.

“Vanaf het allereerste moment hebben we ons thuis gevoeld in de Brabanthallen. Wat een gastvrije hartelijkheid! Mede daardoor is deze Margriet Winter Fair-editie een onvergetelijk warm en succesvol feest geworden”, zegt Leontine. “Zó veel bezoekers en zó veel positieve reacties! De Brabanthallen zijn écht het nieuwe thuis voor Margriet Winter Fair geworden.”

Maar liefst 71.500 bezoekers genoten van inspirerende modeshows, kookpresentaties en een ongekend aantal workshops. Er is naar hartenlust geshopt voor de feestdagen, in meer dan 300 shops. In het Margriet Huis waren alle Margriet-columnisten en -redacteuren aanwezig en gaven bekende auteurs als Saskia Noort, Aaf Brandt Corstius en Esther Verhoef interviews. Ook signeerden zij hun boeken. Er waren ruim 130 optredens, van intieme huiskamerconcerten door singer-songwriters en boeiende theatercolleges tot grote, swingende shows in het Margriet Theater, door onder anderen Charly Luske, VanVelzen, Eller en Roxeanne Hazes.

De 18e Margriet Winter Fair zal plaatsvinden van vrijdag 22 t/m donderdag 28 november 2018 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …