Marco Kroon en Tim Haars in DePetrus

Met ‘The Hot Seat’ presenteren eindexamenkandidaten van het Maurick College twee live-evenementen à la College Tour. Bekende Nederlanders staan spreekwoordelijk ‘een uur onder vuur’ in DePetrus; in de eerste editie op vrijdag 11 februari wordt Marco Kroon aan de tand gevoeld.

Profielwerkstuk
Meike Riezebos zit in de pr-commissie en vertelt over het bijzondere project: “De evenementen gelden als profielwerkstuk voor havo 5 en vwo 6, eindexamenkandidaten kunnen binnen verschillende disciplines bijdragen. De interviewers verdiepen zich in de verschillende levensfases van de BN’ers, in dit geval Marco Kroon en Tim Haars. Daarnaast zijn er diverse taken in projectmanagement, op creatief gebied en in public relations. We worden begeleid door verschillende docenten en ook door Elske Helmich van Huis73, waarmee we dit project in samenwerking doen. Ik ben erg blij dat ik mijn profielwerkstuk op deze manier kan uitvoeren, je hebt een duidelijk einddoel waar je met medeleerlingen naar toe werkt, heel anders dan in je eentje aan een verslag werken.”

Interactief programma voor jongeren
Naast het vraaggesprek door de interviewers zal er zeker ook ruimte zijn voor het publiek om vragen te stellen. Het evenement richt zich vooral op jongeren van 15 – 25 jaar, de gasten zijn voor hen aansprekend en staan open voor de dialoog. Dus ben jij nieuwsgierig en durf jij jouw vragen te stellen? Kom kijken, luisteren en vooral vragen! Na afloop van het vragenuur is er gelegenheid met een drankje na te praten over de ongetwijfeld verrassende levensverhalen en uitspraken van deze twee bekende en bijzondere Nederlanders.

Vrijdag 11 februari – DePetrus, Heuvel 2, Vught
19.30 Inloop
20.00 Interview
21.00 Napraten
Entree 4,50 euro

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …