Home / Algemeen / Marathon Trainingslopen in Vught
Patisserie De Rouw

Marathon Trainingslopen in Vught

De atletiekvereniging van de Vughtse Sportclub Prins Hendrik organiseert ook in 2020 weer een viertal trainingslopen in samenwerking met de Rotterdam Marathon (Road to Rotterdam).

Doel is uiteraard om goed voorbereid de Rotterdammarathon in april te kunnen lopen. Onder leiding van ervaren tempomakers leer je om te lopen in een groep en in een constant tempo. Naast de gezelligheid is het een mooie stimulans om gericht de nodige trainingskilometers op een verantwoorde manier uit te bouwen. Je kunt kiezen uit een van de niveaugroepen van 4.15 t/m 6.30 min. per km. Er staan elke 5 km drankposten en elke keer wordt een andere aantrekkelijke route gelopen. Startpunt is de atletiekbaan aan de Sportlaan in Vught.

Data
De data zijn zaterdag 18 januari (20 km), 8 februari (25 km), 29 februari (30 km) en 14 maart (32/35 km) met start om 09.30 uur. Op 18 januari wordt er op het sportpark ook een informatiemarkt gehouden. Meer informatie is te vinden op www.ph.nl, afdeling Loopsport.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …