Creatief bezig zijn met Macramé, met op de achtergrond de wijnproeverij

Mantelzorgers in Vught, bedankt voor de goede zorgen!

Een heel gezellige, ontspannen middag, dát was de Dag van de Mantelzorg op zondag 12 november in Vught. Op het mooie Landgoed Huize Bergen werden zo’n 100 mantelzorgers in het zonnetje gezet als blijk van waardering voor hun inzet in de zorg voor een naaste.

Na een warm welkom door wethouder Heijboer was er tijd en aandacht voor iedereen. Wat heerlijk om even te ontspannen met een voetreflexmassage of een uurtje mindfulness. Luisteren naar een interessante lezing over van Gogh, of je nagels laten lakken. Maar ook actief bezig zijn met macramé, fotografie of het proeven van lekkere wijnen en Vughts bier, het kon allemaal.

De organisatie, bestaande uit Welzijn Vught, Stichting Vughterstede, Vivent en de gemeente Vught, wilde de mantelzorgers een echte verwendag aanbieden. En dat is zeker gelukt: ‘elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer, even weg uit de waan van alledag en lekker genieten’, was wat we terugkregen van de aanwezigen.

En mensen gingen niet met lege handen naar huis: in een spannend Rad van Avontuur waren mooie prijzen te winnen, aangeboden door lokale ondernemers. Na een heerlijk en goed verzorgd stamppottenbuffet ging iedereen dankbaar en voldaan weer naar huis. Mantelzorgers bedankt!

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …