Mag ik deze zomer bij jou komen logeren …

Hebt u weleens nagedacht om ook vakantieouder te worden? Nodig een kwetsbaar kind uit voor een vakantie in Brabant en meld u aan als vakantieouder/-gezin. Deze kinderen groeien op in moeilijke gezinssituaties en willen graag even eruit en ervaren hoe het in een ander gezin gaat. Voor u een uitdaging, waarmee u het verschil kunt maken voor een kind. Al bijna 60 jaar werft Europa Kinderhulp gastgezinnen voor deze kinderen. Wij hebben u daarbij nodig.

In de grote Europese steden leven honderden kwetsbare kinderen onder moeilijke omstandigheden. Door twee weken in de zomervakantie in een andere omgeving te zijn, kunnen ze op adem komen. Het gaat om kleine dingen als buiten spelen, samen eten. Waar iemand is die aandacht geeft, grenzen stelt en duidelijkheid schept. Gewoon kind mogen zijn.

Doet u ook mee?
U hebt de mogelijkheid iets voor een kwetsbaar kind te doen. Geen luxe uitstapjes of dure fratsen, maar gewoon meedraaien in uw gezin. Zo’n vakantie geeft een kind een andere kijk op het leven, en dat pakt niemand ze af. Doet u ook mee? Als er in uw hart en huis rust en ruimte is om één van deze kinderen een onvergetelijke vakantie aan te bieden, neem dan contact op via 0118-62 79 74 of info@europakinderhulp.nl of kijk voor meer informatie op www.europakinderhulp.nl of volg ons op Facebook EKH.

Kijk ook bij

Gratis pakket voor Burendag op 25 september!

Zaterdag 25 september is het weer Burendag! Dit jaar is de behoefte aan samen zijn …