Home / Algemeen / Maartje Paumen naar Dames MOP
Patisserie De Rouw
Foto: Willem Vernes

Maartje Paumen naar Dames MOP

Maartje Paumen stopt als speelster bij Royal Antwerp en gaat als assistent-trainer/coach van Ageeth Boomgaardt aan de slag bij de Dames van MOP.

Paumen speelde 235 interlands (195 doelpunten) en won onder andere 2x Goud op de Olympische Spelen. Met haar club Den Bosch won Paumen 11 Landstitels en 10x de Europacup I. Tevens is zij topscorer allertijden van de Hoofdklasse met 368 doelpunten.

“Wij zijn erg blij met de komst van Paumen als assistent van Boomgaardt. De kennis en ervaring van Maartje als speelster kunnen van grote waarde zijn voor onze vrij jonge ploeg. Ageeth en Maartje kennen elkaar goed en vullen elkaar goed aan”, aldus Remco van Lotringen, commissaris Tophockey van MOP Dames 1.

“Voor mij is het een mooie start om mij te ontwikkelen in het trainersvak. Ageeth is voor mij een prachtige mentor. Tevens staat er op MOP een jonge ambitieuze groep meiden die beter wil worden. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven. Met veel plezier geef ik mijn kennis en ervaring dan ook door aan dit team”, aldus Paumen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Dünya en Nienke ‘doen eens lief’

Dünya en Nienke, beiden 10 jaar, bedachten ‘iets’ liefs te gaan doen voor mensen in …