Maaltijdteam Rode Rik zoekt vrijwilligers

Geniet je van het samen een leuke klus klaren? In een gezellige omgeving? Dan is vrijwilliger worden bij het maaltijdteam van De Rode Rik misschien iets voor jou! De Rode Rik is op zoek naar actieve vrijwilligers die het leuk vinden om op donderdag van 16.30 tot 20.00 uur de warme maaltijd voor te bereiden en uit te serveren. Koken hoef je niet, dat wordt door Vughterstede gedaan.

“Al enkele jaren ben ik vrijwilliger bij het maaltijdteam van De Rode Rik. Op de donderdag. En dat is altijd heel gezellig, iets waar ik altijd naar uitkijk. Samen met de andere vrijwilligers dekken we de tafels, maken we het toetje en vanaf 17.00 uur verwelkomen we onze gasten. Dat is elke week weer een feest. Even contact maken en een gezellig praatje. Vanaf 17.30 uur serveren we de maaltijd die Vughterstede maakt uit en is het zo fijn om de gasten echt te zien genieten. Na het eten ruimen we samen de boel op en gaan we voldaan naar huis.”

Iets voor jou?
Loop je warm als je dit leest? Dan is het team van De Rode Rik op zoek naar jou! De teamleden willen graag kennis met je maken en nodigen je uit om contact op te nemen met Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik, via telefoonnummer 06-51747525 of mail naar info@roderik2.nl. Mocht je niet wekelijks beschikbaar zijn, maar wel regelmatig? Ook dan maken ze graag kennis. Natuurlijk kan je ook altijd een keertje proefdraaien om een indruk te krijgen.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …