Maak kennis met hockey

Is hockey iets voor jou? Dit is je kans! Op zondag 8 september verzorgt hockeyclub MOP in Vught een leuke kennismakingstraining. Speciaal voor alle jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 9 jaar die wel eens willen weten hoe leuk hockey nu eigenlijk is. Onder leiding van een trainer doe je oefeningen, leuke spellen en een echt partijtje. Ga samen met je broer, zus, vriendin, buurjongen/-meisje en doe mee van 10.00 tot 11.00 uur!

Ben je enthousiast geworden? Kinderen die zich na de training aanmelden als nieuw juniorlid (op 31 december 2019 6 jaar of ouder), krijgen gratis een hockeystick van MOP-sponsor The Indian Maharadja. Ben jij wel in voor een sportief avontuur bij MOP? Mail dan je naam, leeftijd en telefoonnummer naar f-commissie@hcmop.nl en doe gratis mee aan de kennismakingstraining op het terrein van hockeyclub MOP, Sportpark ‘Bergenshuizen’, De Bus 2 in Vught. Meer info: www.hcmop.nl.

Trimhockey 25+
Voor ouders die (weer) met hockey willen beginnen, biedt MOP trimhockey aan (vanaf 25 jaar), door-de-weeks hockey met een gezellige borrel na afloop. Nieuwsgierig? Doe donderdagavond 12 september mee aan de Trickey Basic Clinic van 19.30 tot 23.00 uur. Verzorgd door een van de speelsters van MOP Dames 1. Maak dan vrijblijvend kennis met Trimhockey op de velden van MOP, gevolgd door een gezellige borrel met bitterbal. Schrijf je nu in via trimhockey@hcmop.nl.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …