Home / Algemeen / Lunettencross en Lunettentrail
Patisserie De Rouw

Lunettencross en Lunettentrail

Op 7 januari houdt Prins Hendrik de 73e Lunettencross, de 1e Vughtse Scholierencrosskampioenschap en de 1e Lunettentrail.

De Lunettencross bestaat uit een wedstrijd voor leeftijdscategorieën over een geheel vernieuwd afwisselend parkoers rond de atletiekbaan van Prins Hendrik. De afstanden variëren met de leeftijd. Onderdeel is ook het Vughtse Scholierencrosskampioenschap dat wordt gehouden voor groep 3-4, groep 5-6 en groep 7-8. De starts van alle onderdelen van de cross vinden plaats tussen 10.30 en 11.35 uur. De 1e Lunettentrail start om 10.00 uur en gaat over een uitdagend parkoers van bijna 5 km over de Vughtse hei. Deelnemers kunnen 1, 2 of 3 ronden lopen. Voor alle deelnemers is er een herinnering en voor alle onderdelen zijn er prijzen voor de beste 3 deelnemers per categorie. Inschrijven kan nog op de dag zelf vanaf 08.45 uur tot 35 minuten voor de start van ieder onderdeel. Start en finish zijn bij de atletiekbaan van Prins Hendrik, Sportlaan 1 te Vught. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ph.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

“Als ik teken verveel ik mij niet”

August von Bonstetten (1796-1878), een Zwitserse soldaat in ’s-Hertogenbosch ‘Buitenlandse’ namen voor echte Bosschenaren vormen …