Lunchen en bewegen in De Rode Rik

Vindt u het leuk om samen te lunchen en daarna actief aan de slag te gaan? Vanaf woensdag 4 juli is dat mogelijk in de Rode Rik. U kunt maandelijks van 12.00 tot 15.00 uur deelnemen aan een gezonde lunch in combinatie met vele beweegactiviteiten in en om de Rode Rik. Kosten voor deelname bedragen 3 euro.

Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik: “Eerst wordt er samen genoten van een gezonde lunch met versbereide soep, salade en broodjes. Daarna starten we met verschillende beweegactiviteiten zoals wandelingen langs de beweegroute of oefeningen op een stoel.” De activiteiten worden door MOVE Vught begeleid en worden aangepast aan wat de deelnemers willen en kunnen. Deze activiteit vindt vanaf 4 juli maandelijks plaats in de Rode Rik op 1 augustus, 5 september, 3 oktober, 7 november en 5 december.

Samenwerking
Deze activiteit is een gezamenlijk initiatief van Ouderen Samen, Reinier van Arkel, MOVE Vught en de Rode Rik. “Ontmoeten en bewegen is voor veel mensen fijn en goed. Daarom zijn we ook blij dat we deze activiteit binnenkort in de Rode Rik kunnen aanbieden”, vertelt Mike Wiersema van MOVE Vught. “We hopen dat we veel mensen mogen begroeten.”

Informatie en aanmelden
Luncht en beweegt u mee? Meld u aan per e-mail: info@roderik2.nl of meld u aan tijdens de openingstijden van de Rode Rik. Of telefonisch maandag- tot vrijdagochtend bij de beheerder Arno van der Lee: telefoon 06-51747525. Graag vóór maandag 12.00 uur in verband met de voorbereidingen.

Geen vervoer?
Voor vervoer kunt u als deelnemer gebruikmaken van de Seniorenbus. Neem dan contact op met Seniorenbus via telefoonnummer 073- 5711391. Leden betalen 0,50 per rit en niet-leden 1 euro per rit.

Kijk ook bij

N65 richting Tilburg dicht

Vanmiddag (woensdag 21 februari) zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst op de N65 ter hoogte …