Lunchen en Bewegen: een gezonde combinatie

Heerlijk lunchen en daarna lekker bewegen, dat is nou echt een gezonde combinatie. Woensdag 4 juli vond de eerste editie plaats van de ‘Gezonde Combinatie! Bewegen en Lunch’. Een initiatief van De Rode Rik 2.0, Welzijn Vught, Reinier van Arkel, Ouderen Samen en MOVE Vught.

Vijf zeer betrokken partijen die zich inzetten om mensen te laten bewegen én elkaar te laten ontmoeten. In dit geval specifiek voor mensen voor wie bewegen en ontmoeten niet altijd vanzelfsprekend is. In combinatie met een gezonde lunch zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagde activiteit. De aanwezige deelnemers kunnen voor slechts 3 euro deelnemen aan de ‘Gezonde Combinatie! Bewegen en Lunch’. De overheerlijke lunch werd onder andere bereid door de enthousiaste vrijwilligers Margot en Sidonne. Uit hun reactie bleek dat ze het naar hun zin hadden: “Erg leuk om deel uit te maken van het keukenteam. Tijdens de eerste keer was de samenwerking erg fijn en we kijken dan ook erg uit naar de volgende keer.” Na de heerlijke lunch hebben de deelnemers zich afgelopen woensdag bewogen richting natuurpark ‘De Kwebben’. Hier werd een gevarieerde beweegroute gevolgd, waarbij iedereen op eigen niveau kon bewegen.

Aanmelden
Iedere eerste woensdag van de maand kunt u deelnemen aan de ‘Gezonde Combinatie! Lunch en Bewegen’. Lijkt het u ook leuk om erbij te zijn? Neemt u dan contact op met Arno van de Lee, beheerder Rode Rik. De eerste volgende datum is woensdag 1 augustus. In verband met de voorbereidingen wordt u verzocht om u aan te melden vóór maandag 30 juli 12.00 uur, de maandag voorafgaand aan de activiteit. Arno is te bereiken via info@roderik2.nl of telefonisch via 06-51747525 op maandag- t/m vrijdagochtend. U kunt natuurlijk ook gewoon, tijdens openingstijden, een keertje binnenlopen bij de Rode Rik, Van Sonstraat 49a te Vught.

Vervoer?
Wilt u ook graag deelnemen, maar is het vervoer een probleem? De Seniorenbus ondersteunt dit initiatief en kan uw vervoersprobleem oplossen (0,50 voor leden en 1 euro voor niet-leden). Contact: 073-7113191.

Noteer vast de overige data van dit jaar in uw agenda: 5 september, 3 oktober, 7 november en 5 december.

Kijk ook bij

Pablo Larrazábal prachtige winnaar KLM Open

Pablo Larrazábal had op de laatste hole nog een toegift. Met een birdie sloot de …