Luisterlijn Den Bosch dringend op zoek naar vrijwilligers

Dag en nacht bieden vrijwilligers van de Luisterlijn een luisterend oor aan mensen met pijn, verdriet of zorgen. Via telefoon, chat en e-mail. Het aantal oproepen neemt toe. In Den Bosch wordt daarom hard gezocht naar meer vrijwilligers. Eind september start een training om nieuwe vrijwilligers op te leiden.

De Luisterlijn ontvangt meer oproepen dan ooit. In 2022  voerden de vrijwilligers van de Luisterlijn meer dan 350.000 gesprekken. De Luisterlijn Den Bosch is daarom dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Wil jij meer weten over het vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn?
Op dinsdag 6 juni van 13.00 – 15.00 uur is er een informatiebijeenkomst in Den Bosch. De Luisterlijn Den Bosch start eind september 2023 met een training en maakt graag kennis met nieuwe vrijwilligers die daaraan mee willen doen. Je leert gespreks- en luistervaardigheden om een luisterend oor te kunnen bieden via telefoon en chat. Kun jij goed luisteren en heb je interesse? Kijk dan op de website en meld je aan. Daar vind je ook meer informatie over de training en begeleiding. De organisatie neemt dan contact met je op voor de informatiebijeenkomst.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …