Luchtkussenpark opent op 25 oktober in regio Den Bosch

De grootste keten van luchtkussenparken in Nederland opent op 25 oktober een vestiging in Hedel, op slechts enkele minuten van Den Bosch. Hiermee is het de derde vestiging van deze attractie voor kinderen én volwassenen in de regio. Bounce Valley, zoals het luchtkussenpark heet, heeft ook al locaties in o.a. Breda en Eindhoven.

Bounce Valley is een gigantisch aaneengesloten luchtkussen voor kinderen, tieners en volwassenen boordevol obstakels, hindernissen en competitieve elementen. Het luchtkussenpark in Hedel is bijna 2.000 vierkante meter groot en zal naast de reguliere openingstijden voor alle leeftijden, ook maandelijks speciale volwassenenavonden organiseren. Veel elementen en attracties op het park zijn volgens woordvoerder Micha Reij echt gericht op samen plezier beleven: “Van de Wipe-Out tot de Obstacle Run en Last Man Standing, je kunt het altijd opnemen tegen vrienden, collega’s, andere gasten, jouw kinderen of natuurlijk kunnen de kinderen ook elkaar uitdagen. We zien op andere locaties echt dat men Bounce Valley samen beleeft.” Bounce Valley laat weten dat het echter ook mogelijk is om simpelweg rond te springen op het gigantische luchtkussen.

Lokale ondernemers
Bounce Valley Den Bosch is een initiatief van de Bossche onderneemsters Kristel en Nicky. Tot een half jaar geleden waren ze nog nietsvermoedende bezoekers van de vestiging in Breda, samen met het neefje en nichtje van Kristel. “We gaan er altijd op uit met mijn nichtje en neefje en zodoende kwamen we in Bounce Valley Breda terecht. We konden toen niet vermoeden dat wij een ruim half jaar later zelf een vestiging zouden openen. We hebben sindsdien natuurlijk meerdere vestigingen bezocht en waren eigenlijk gelijk fan van het concept”, aldus Kristel. Toen er een pand in de buurt van hun eigen woonplaats Den Bosch beschikbaar kwam, hoefden ze volgens eigen zeggen niet lang na te denken of ze het zouden doen. “Wij zien ontzettend uit naar de opening op 25 oktober, maar mijn neefje en nichtje staan natuurlijk ook te trappelen”, laat Kristel weten.

Gelderland en Noord-Brabant
Bounce Valley Den Bosch is te vinden aan de Veldweg 22 in Hedel. Er is gratis parkeergelegenheid en het pand is vanuit omliggende gemeenten ook goed per fiets bereikbaar. Er is een bushalte op een kwartier loopafstand. Nicky: “Door de ligging op de grens van Gelderland en Noord-Brabant verwachten wij dat er naast veel gasten uit Den Bosch en Hedel ook gasten vanuit de omgeving langskomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Tiel, Zaltbommel en West-Betuwe.”

Geïnteresseerden kunnen Bounce Valley Den Bosch volgen via Facebook en Instagram onder @bouncevalleydenbosch en de website www.bouncevalley.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …