Home / Algemeen / Luchtig vakantieconcert Kunst & Vriendschap op 3 juli
Patisserie De Rouw
Vakantieconcert 2018

Luchtig vakantieconcert Kunst & Vriendschap op 3 juli

Traditiegetrouw besluit Harmonie Kunst & Vriendschap haar muzikale seizoen met een vrolijk en ongedwongen vakantieconcert. Dat gebeurt dit jaar op woensdagavond 3 juli vanaf 18.45 uur op de Heuvel in Vught, tegenover de ingang van DePetrus. Bij wat minder goed weer vindt het concert binnen in DePetrus plaats. De toegang is gratis.

Het wordt een presentatie van het Opstaporkest, samengesteld uit pas-beginnende leerlingen van Kunst & Vriendschap en van Harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt, het opleidingsorkest Rappo Grande en het harmonie-orkest. Alle orkesten staan onder leiding van dirigent Alphons van Stenis.

Marinus Bijnen Trofee
Het Opstaporkest en Rappo Grande zijn vooral bedoeld om de muzikanten al op jonge leeftijd te laten wennen aan samenspel en zij zullen laten horen dat ook muzikanten in de opleidingsfase al erg leuke muziek kunnen maken. Tijdens het optreden van Rappo Grande zullen tevens de muziekdiploma’s worden uitgereikt aan de leerlingen die dit jaar hun muziekexamen hebben gedaan. De avond wordt besloten met een luchtig programma door het harmonie-orkest. Gedurende de avond zullen enkele jubilarissen worden gehuldigd en tevens zal de Marinus Bijnen Trofee worden uitgereikt. Deze trofee wordt 2-jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich uitzonderlijk verdienstelijk maakt, of heeft gemaakt, voor de vereniging. Dit kan zowel een lid als een vrijwilliger van Kunst & Vriendschap zijn. Drankjes zijn aanwezig en behalve de vrolijke muziek wordt het gewoon een gezellige avond waar iedereen welkom is. Rond 21.30 uur wordt het concert besloten.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Première in Vught: maak kennis met de Johannes Passion

Na een aantal jaren op rij de Matthäus Passion van J.S. Bach uitgevoerd te hebben, …