Lourdeswerk Vught in Marktveldpassage

Lourdeswerkgroep Vught is op zondag 2 december aanwezig in de Marktveldpassage. Bij de kraam van de groep, ter hoogte van Etos, kan iedereen informatie krijgen over de reis naar het Franse bedevaartsoord Lourdes. Ook worden verschillende, handgemaakte producten verkocht.

Het Vughtse Lourdeswerk zet zich in voor het verlenen van financiële steun aan mensen die naar Lourdes willen, maar dit niet alleen op kunnen brengen. Door de verkoop van zelfgemaakte kerstkaarten en krukjes, gemaakt door Hilde Prins, kandelaars en kraamcadeautjes, zamelt de groep geld in om de reis naar het bedevaartsoord voor zoveel mogelijk behoevenden mogelijk te maken. Speciaal voor carnaval zijn er ook gehaakte knuffellapjes in de Vughtse en Bossche kleuren te koop.

Kracht
In Lourdes is Maria aan Sint Bernadette verschenen. Sindsdien zijn al talloze pelgrims naar deze bedevaartplaats in het zuiden van Frankrijk afgereisd. In Lourdes staat de ontmoeting met gelijkgestemden centraal. Zowel zieke als gezonde pelgrims halen uit dit samenkomen kracht en ondersteuning. Voor vragen kunt u contact opnemen met Betty van Drunen (06-30195229) en Myriam van Diepen (06-40875950).

Kijk ook bij

Heeft de waterstofauto nog toekomst?

Ingezonden mededeling Wanneer je de cijfers van de verkochte aantallen auto´s bekijkt, dan valt het …