Home / Algemeen / Lourdesreis met Edith Steinparochie
Patisserie De Rouw

Lourdesreis met Edith Steinparochie

In 2020 gaan verschillende parochianen van de H. Edith Steinparochie uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt op bedevaart naar Lourdes. Er gaan jongeren mee om de ouderen te ondersteunen. Zij zullen rolstoelen duwen en hand-en-spandiensten verrichten.

De reis zal plaatsvinden van 15 tot en met 20 mei. Het is een vliegreis die vanaf Maastricht/Aachen zal vertrekken. Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijkheid voor de busreis, voor hen die niet van vliegen houden en goed ter been zijn. Deze vertrekt twee dagen eerder en zal een dag later terugkomen. De busreis heeft een tussenstop in Neveres om Bernadette te bezoeken, in haar schrijn in het klooster van de nonnen van Gildard. Een bedevaart naar Lourdes is een reis naar Maria. Zij is daar verschenen aan de kleine Bernadette. Duizenden pelgrims komen daar ieder jaar bijeen om troost te ontvangen en kracht te krijgen.

Interesse?
Mocht u interesse hebben om de bus of vliegreis mee te maken, dan staan de contactpersonen van de H. Edith Steinparochie t.b.v. het Lourdeswerk voor u klaar. Zij komen graag naar u thuis voor informatie en uitleg. Ook verzorgen zij op donderdag 14 november een informatieavond over deze reis in het parochiezaaltje van de H. Paulus en St. Jan’s kerk aan de Lidwinastraat in Vught. De avond begint om 19.30 uur onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor informatie kunt u bellen met: Betty van Drunen 06-30195229 of Myriam van Diepen 06-40875950.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

‘Uitgestelde’ lintjes opgespeld

Vanwege de coronamaatregelen liep de lintjesregen 2020 anders dan anders. Op vrijdag 24 april bracht …