Lounge op het balkon deze zomer!

Ingezonden mededeling

Heb je een balkon en wil je hier maximaal van kunnen genieten in de zomer? Dat is zeker mogelijk! Met een loungeset kun je het namelijk heerlijk gezellig maken. Je hoeft dus niet per se een tuin te hebben om van het buitenleven te profiteren. Benieuwd geworden naar wat er zoal mogelijk is? Kijk dan alvast op de website van Heuts en zoek naar “loungeset balkon” voor inspiratie. Hieronder hebben we de mooiste loungesets voor je op een rijtje gezet!

1. Loungeset met hoekbank
Heb je een groot balkon, dan heb je waarschijnlijk ook de ruimte voor een loungeset met hoekbank. Een hoekbank geeft je balkon meteen een relaxte uitstraling en nodigt iedereen uit om er lekker bij te komen zitten. Je kunt er heerlijk languit op liggen om een boekje te lezen en een hapje en drankje te nuttigen tot de zon onder gaat!

2. Loungeset met losse stoelen
Vind je een hoekbank te groot, dan kun je ook een loungeset met losse stoelen aanschaffen. Het voordeel is dan dat je flexibel bent met de stoelen neerzetten. Verder heb je bij Heuts ook de mogelijkheid om grote of kleine loungestoelen te kopen. Als je een kleiner balkon hebt, dan kun je dus nog steeds loungestoelen neerzetten, zonder dat je balkon meteen vol staat.

3. Loungeset met losse elementen
Een loungeset met losse elementen (losse stoelen, salontafel of hocker en een bank die je op verschillende manieren aan elkaar kunt schuiven) is sowieso ideaal voor op een balkon. Je kunt de opstelling namelijk steeds veranderen. Afhankelijk van het gezelschap kun je de stoelen bijvoorbeeld naast elkaar of tegenover elkaar neerzetten. Ook als je eens iets nieuws wilt, kun je spelen met de indeling van je loungeset.

4. Lounge dining set op balkon
Lounge dining sets zijn volop verkrijgbaar voor in de tuin, maar ze zijn uiteraard ook prima geschikt voor op een balkon als je daar de ruimte voor hebt! Een lounge dining set is een combinatie van een loungeset en een dining set. Dit betekent dat je er zowel op kunt loungen als dineren. De stoelen en tafel zijn iets hoger dan bij een reguliere loungeset, waardoor je comfortabel en rechtop zittend een maaltijd kunt nuttigen.

5. Chaise longue
Heb je echt een klein balkon, maar wil je er nog steeds kunnen loungen? Dan kun je als alternatief ook één chaise longue loungestoel neerzetten, eventueel met een klein salontafeltje erbij. Op een chaise longue kun je namelijk lekker languit liggen of zitten, waardoor je ook op een klein balkon een oase van rust ervaart.

Kijk ook bij

Tennisvereniging Wolfsbosch bij NOVO3

Tennisvereniging Wolfsbosch in Vught werd onlangs slachtoffer van een omvangrijke fraude met verenigingsgeld. Voorzitter Enrico …