Lotenverkoop Zonnebloem

Jaarlijks wordt de nationale Zonnebloemloterij georganiseerd, waarvoor ook de Zonnebloemafdeling Vught-Cromvoirt loten verkoopt. Een groot deel van de opbrengst van de verkochte loten gaat naar de plaatselijke afdeling, waarmee die activiteiten voor de Zonnebloemgasten in Vught en Cromvoirt kan organiseren.

Anneke Verhoef: “Daarnaast gaan we ook op bezoek bij een aantal gasten. Door de huidige maatschappelijke ontwikkelingen met het coronavirus hebben we ons Zonnebloemwerk op een andere manier vorm moeten geven. Omdat fysiek contact niet mogelijk is, zorgen we nu voor een belletje en een kaartje voor onze gasten. Zo houden we ook in deze moeilijke tijd het contact.” De Zonnebloem is een vereniging voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zonnebloem.nl, op de afdelingspagina www.zonnebloem.nl/vught-cromvoirt, op facebookpagina www.facebook.com/zonnebloemvught en telefonisch op 073-6570942.

Verkoop
Omdat de fysieke lotenverkoop, normaal gesproken in mei/juni bij diverse supermarkten in Vught/Cromvoirt en de weekmarkt op het Moleneindplein, op dit moment niet mogelijk is, vraagt het bestuur van de Zonnebloem u om op een andere manier loten te kopen. Loten zijn te bestellen via https://www.zonnebloem.nl/loten/p/zonnebloemafdeling-vught-cromvoirt.

Kijk ook bij

De Corona Monologen: zes indringende voorstellingen

Tijdens de ‘Bossche Zomer’ zullen De Corona Monologen (een terugblik…) te zien zijn. Van 7 …