Lotenverkoop Zonnebloem 24 t/m 26 mei

Van 24 t/m 26 mei worden er op verschillende plaatsen in Vught en Cromvoirt loten voor de jaarlijkse nationale Zonnebloemloterij verkocht door de Zonnebloem-afdeling Vught-Cromvoirt.

Op donderdag 24 mei staan de vrijwilligers met een kraam op de weekmarkt op het Moleneindplein in Vught. Op vrijdag 25 mei staan de vrijwilligers in Vught in de Marktveldpassage, de Albert Heijn Stationsstraat en de Emté Moleneindplein. De vrijwilligers in Cromvoirt zullen 25 mei in de ochtend en 26 mei in de ochtend bij de Emté in Cromvoirt staan.

De loten kosten 2 euro per stuk en u kunt er mooie prijzen mee winnen (denk hierbij aan een droomreis, een elektrische fiets, een weekendje weg, een iPad en diverse geldprijzen). Door de aanschaf van loten ondersteunt u de Zonnebloem bij het organiseren van activiteiten voor haar gasten in Vught en Cromvoirt. De Zonnebloem is een vereniging bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. De Zonnebloem organiseert activiteiten en gaat op bezoek bij gasten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zonnebloem.nl, op de Facebookpagina www.facebook.com/zonnebloemvught en telefonisch: 073-6570942.

Kijk ook bij

Pablo Larrazábal prachtige winnaar KLM Open

Pablo Larrazábal had op de laatste hole nog een toegift. Met een birdie sloot de …