Lotenverkoop Zonnebloem 17, 23, 24 en 25 mei

Het is feest! Niet alleen bestaat de Zonnebloem 70 jaar, ook de loterij viert een mooie mijlpaal: dit jaar vindt de Zonnebloemloterij voor de 50e keer plaats. De Zonnebloem is een vereniging bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. De Zonnebloem organiseert activiteiten en gaat op bezoek bij gasten.

Jaarlijks wordt de nationale Zonnebloemloterij georganiseerd, waarvoor Zonnebloemafdeling Vught-Cromvoirt loten verkoopt. In mei doet ze dit op verschillende plaatsen in Vught en Cromvoirt. Op vrijdagochtend 17 mei en zaterdagochtend 25 mei worden in Cromvoirt bij de Coop loten verkocht door de vrijwilligers. Daarnaast is op donderdag 23 mei een kraam te vinden op de weekmarkt op het Moleneindplein in Vught. Op vrijdag 24 mei staan de vrijwilligers in de Marktveldpassage, bij Albert Heijn Stationsstraat en Jumbo Moleneindplein in Vught.

Prijzen winnen
De loten kosten 2 euro per stuk en er zijn mooie prijzen mee te winnen; denk hierbij aan geldprijzen, een auto, een elektrische fiets, een weekendje weg, een smart tv, een iPad en diverse tegoedbonnen. Door de aanschaf van loten ondersteunt u de Zonnebloem bij het organiseren van activiteiten voor haar gasten in Vught en Cromvoirt. Nieuw is dat dit jaar 75% van de opbrengst van de verkochte loten rechtstreeks naar de afdeling Vught-Cromvoirt gaat. Reden te meer een lot te kopen bij een van de vrijwilligers! Mocht u de vrijwilligers niet treffen, dan kunt u ook online loten bestellen via www.zonnebloem.nl/loten/p/zonnebloemafdeling-vught-cromvoirt.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.zonnebloem.nl, op de afdelingspagina www.zonnebloem.nl/vught-cromvoirt, tijdens de Lotenverkoop Zonnebloem 17, 23, 24 en 25 mei, op facebookpagina www.facebook.com/zonnebloemvught en telefonisch: 073-6570942.

Kijk ook bij

DePetrus gesloten met Pinksteren

Op zondag 28 en maandag 29 mei is DePetrus gesloten. Op dinsdag 30 mei is …