Lotenverkoop Swim to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch

Samen maken we een vuist tegen kanker

Op zondag 15 september vindt de vierde editie van Swim to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch plaats. Vanaf de imposante blauwe glijbaan aan de Groote Hekel glijden de zwemmers het water in, om door en langs de prachtig gerestaureerde Vestingwerken in de Singelgracht en de Stadsdommel te zwemmen. Onder toeziend oog van vele toeschouwers. Om met elkaar, allen met een persoonlijke motivatie, zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Geef in de laatste weken voorafgaand aan Swim to Fight Cancer Den Bosch de donatieteller een boost. Koop via www.swimtofightcancer.nl/denbosch voor vijf euro een lot en maak kans op schitterende prijzen.

Wellicht win jij een weekend rijden in een elektrische auto, een etentje met vrienden in een restaurant, een stadswandeling o.l.v. een professionele gids of misschien word jij wel de trotse eigenaar van een nieuwe tv! De organisatie is de Bossche ondernemers zeer erkentelijk voor het ter beschikking stellen van tientallen prijzen voor de Grote Swim Loterij. En dagelijks wordt de lijst met de te winnen items alleen maar langer! De winnaars worden 30 september via www.swimtofightcancer.nl/denbosch bekendgemaakt.

Samen in actie voor meer kankeronderzoek
Eén op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Iedereen kent helaas wel iemand in zijn omgeving die te maken krijgt met kanker. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Swim to Fight Cancer biedt je een mogelijkheid om een steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. Alle donaties die opgehaald worden voor Stichting Fight Cancer worden volledig via KWK Kankerbestrijding besteed aan kankeronderzoek. Met inmiddels meer dan € 310.000 aan donaties en ruim 690 deelnemers belooft de 4e editie een succes te worden. Overigens, inschrijven is nog altijd mogelijk!

Kijk voor meer informatie op www.swimtofightcancer.nl/denbosch. Schrijf je in als deelnemer, word vrijwilliger of doneer aan familie, vrienden of direct aan Swim to Fight Cancer.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …