Lokaal 1A studiecoaching naar nieuwe plek in Vught

De vestiging van Lokaal 1A studiecoaching in Vught is met ingang van januari 2018 verhuisd van de St. Barbarastraat 1A naar de Helvoirtseweg 126A. De nieuwe locatie is volgens eigenaren Marjan Alkema en Diana Kappen gekozen om de leerlingen nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven. “De ruimte aan de Helvoirtseweg biedt ons de mogelijkheid om kleine hoekjes te creëren voor de verschillende werkvormen. Hierdoor kunnen wij de leeromstandigheden binnen Lokaal 1A verder optimaliseren en dat komt ten goede aan de prestaties van onze leerlingen.”

Lokaal 1A studiecoaching richt zich onder andere op huiswerkbegeleiding, bijlessen en remedial teaching. “Er zijn veel scholieren die worstelen met hun huiswerk”, weten Marjan en Diana. “Ze hebben geen zin, hebben moeite met concentreren, zijn niet voldoende gemotiveerd of hebben problemen met de leerstof. Het gevolg is dat de schoolresultaten verslechteren. En dat is nog niet alles. De sfeer thuis wordt er vaak ook niet beter op. Dat is jammer en echt niet nodig. Wij weten uit ervaring dat het anders kan.”

Lokaal 1A ondersteunt leerlingen met op maat gesneden studiebegeleiding. Diana:“Wij doen dit op een persoonlijke manier, in een huiselijke omgeving, met deskundige studiebegeleiders. Het is heel mooi om te zien hoe al vrij snel de prestaties van de leerlingen verbeteren en hoe de kinderen opbloeien. Huiswerk maken wordt weer leuk!” Marjan en Diana zijn trots op hun nieuwe plek in Vught. “Hier kunnen we nog beter de studievaardigheden van onze leerlingen uitbouwen. Daar gaat het ons om. Wij geloven in ieder kind.”

Naast de vestiging in Vught heeft Lokaal 1A een vestiging in Den Bosch aan de Vivaldistraat 4, vlakbij het St. Janslyceum. Voor meer informatie over het totale aanbod zie www.lokaal1a.nl of bel met Marjan telefoon 06-46171393 of Diana 06-29111250.

Kijk ook bij

Hennepkwekerij met 300 planten in huis Vught

De politie heeft maandag na een melding een hennepkwekerij gevonden in een huis aan de …