Home / Algemeen / Lokaal 1A Studiecoaching groeit gestaag verder aan de Helvoirtseweg in Vught
Patisserie De Rouw
Marjan Alkema

Lokaal 1A Studiecoaching groeit gestaag verder aan de Helvoirtseweg in Vught

Professionele studiebegeleiding voor scholieren in basis- en voortgezet onderwijs voortaan op twee locaties

Lokaal 1A Studiecoaching heeft dit schooljaar een extra vestiging geopend in Vught. De twee locaties liggen dicht bij elkaar; beide aan de Helvoirtseweg, te weten nummer 126A en nummer 2. ,,De nieuwe plek was nodig om onze leerlingen optimale aandacht en ruimte te blijven geven. We zijn er blij mee”, zegt Marjan Alkema, eigenaar en oprichter van Lokaal 1A Studiecoaching dat scholieren uit basis- en voortgezet onderwijs helpt om hun leerprestaties te verbeteren.

,,Vanwege de grote toeloop van leerlingen uit Vught en omstreken bij Lokaal 1A Studiecoaching hebben we gekozen voor een extra stek dichtbij huis en dat is de Helvoirtseweg 2”, legt Marjan Alkema uit. ,,Met twee overzichtelijke locaties willen we voor onze leerlingen rust en ruimte blijven creëren. Zodat we, ook nu er meer leerlingen zich melden, de kwaliteit van onze begeleiding en het persoonlijke contact met onze leerlingen kunnen waarborgen.”

Marjan Alkema is docent/trainer en is al jarenlang actief binnen het onderwijs. Ze begon ruim zes jaar geleden in Vught met Lokaal 1A Studiecoaching voor studiecoaching, huiswerkbegeleiding en bijlessen. ,,Ik weet, dankzij mijn jarenlange ervaring als docent, dat ieder kind succesvol kan zijn. Het aanleren van studievaardigheden, het ‘leren leren’ en leren plannen is voor iedere leerling haalbaar.” Inmiddels is Lokaal 1A Studiecoaching een begrip voor ouders, scholen en leerlingen in Vught en omstreken. Er wordt gewerkt met professionele studiebegeleiders, Remedial Teachers en studenten.

Marjan Alkema: ,,Onze missie is om onze leerlingen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, met respect voor ieder niveau. Vanuit persoonlijke betrokkenheid en een plan op maat coachen we onze leerlingen, want ieder kind is immers uniek. Hun groei naar zelfstandigheid is heel mooi en bovendien waardevol om te zien.”

Meer informatie? Neem contact op met Marjan Alkema, Tel. 06-4617 1393,
Lokaal 1A Studiecoaching, Helvoirtseweg 2 en 126A in Vught. Klik hier voor de website.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …