‘LIVE’ over eerste liefde op vrijdag 22 april

Hoe talkshow, livemuziek en thema van de Boekenweek samenkomen in DePetrus

Corine Koole en Ronit Palace komen op vrijdag 22 april naar DePetrus in Vught. Corine Koole is journalist en schrijver en bekend van haar interviews in Volkskrant Magazine en LINDA. Ze vraagt ‘gewone’ mannen en vrouwen het hemd van het lijf over hun dagelijkse ervaringen met de liefde. Ook in haar populaire podcast ‘De liefde van nu’ vertellen mensen over liefde en vriendschap.

Ronit Palache studeerde journalistiek en werkte als journalist, redacteur en schrijver bij Weekblad Elsevier, het radioprogramma Šimek ’s Nachts en Uitgeverij Prometheus. In het live-interviewprogramma ‘Onbekend Bemind’ dagen zij samen al jaren onbekende Amsterdammers uit hun levensverhaal te vertellen in een intieme, ontroerende en spannende setting met livemuziek van jonge muzikanten.

Verwacht het onverwachte
Elske en Henriëtte van Huis73 grepen de 87e boekenweek aan om het populaire programma naar Vught te halen: “Het thema ‘Ode aan de eerste liefde’ leek ons heel bruikbaar voor een interviewprogramma. Maar vergeet klassieke talkshows, verplichte voorproductie en autocue; bij Onbekend Bemind is niets voorbereid, alles gebeurt in het moment. Want totdat gasten uit het publiek aan tafel verschijnen, hebben Ronit en Corine nog nooit van hen gehoord. En het wordt direct intiem: hoe laat bent u vanochtend opgestaan? Wat drijft u? Waar ben je bang voor? Binnen een half uur leren we de angsten en dromen van elke onbekend beminde gast kennen. Misschien ken je deze zeer ervaren en populaire hosts al, anders is het een fantastische eerste kennismaking waarbij je wordt overspoeld door gevoelens, verlangens, behoeften en onzekerheden, net als bij een eerste liefde!”

Kaarten
Vrijdag 22 april, inloop vanaf 19.30 uur. Tickets leden 5 euro, niet-leden 7,50 euro. Bestellen: huis73.op-shop.nl. De boekenweek is verplaatst van maart naar 9 t/m 18 april. Dit programma vindt iets na de boekenweek plaats.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …