Liturgievieringen digitaal vanuit H. Hartkerk Vught

Vanwege het coronavirus hebben de Nederlandse bisschoppen onlangs besloten dat er de komende tijd in het openbaar géén Heilige Missen worden opgedragen. Via livestreaming (YouTube) bestaat nu de mogelijkheid om in de parochie Edith Stein (Vught, Helvoirt en Cromvoirt) de Heilige Mis rechtstreeks via internet te volgen. De vieringen zijn ook te zien op televisie via Ziggokanaal 48 (Lokale omroep Haaren – LoHa).

Bezoek de website www.parochieedithstein.nl om de actuele aanvangstijden van de Eucharistievieringen te raadplegen en voor de livestreaming. De eerste uitzending heeft plaatsgevonden op Palmzondag vanuit de H. Hartkerk te Vught.
Programma: 9 april Witte Donderdag 19.00 uur, 10 april Goede Vrijdag 19.00 uur, 11 april paaszaterdag/paaswake 19.00 uur, 12 april eerste paasdag 11.00 uur, 13 april tweede paasdag, 11.00 uur en vervolgens iedere zondag om 11.00 uur. Dit geldt totdat het verbod op publieke liturgische vieringen wordt opgeheven.
Alle apparatuur en software voor deze livestreaming zijn beschikbaar gesteld door firma UMTS Projects Partners bv uit Waalwijk, fabrikant van livestreaming onboard camera.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …