Lezing chakra’s en aura

Ingezonden mededeling

Op woensdagavond 21 februari om 19.30 verzorgt Stichting Estia een lezing over chakra’s en de menselijke aura met de bekende parapsycholoog Richard Krebber.

De parapsychologie hanteert een mensbeeld dat ontwikkeld is in India/Tibet. Hierbij beschikt de mens naast de ons bekende zintuigen over een buitenzintuiglijk waarnemingssysteem, bestaande uit chakra’s en het aura. Ook in de Chinese cultuurcode kent men dit systeem, daar spreekt men echter van ‘meridianen’ en ‘poorten’. Het is een ‘holistisch systeem’ waarin ‘alles verbonden is met alles’ en waarin ‘het één tot uitdrukking kan komen in het ander’ (denk aan psychosomatische aandoeningen). Tijdens deze interactieve avond komen ook zaken aan de orde als de parapsychologische visie op energetische reiniging, aarding en afscherming, reading & healing. Richard Krebber publiceerde talrijke artikelen over parapsychologische en spirituele onderwerpen en schreef diverse boeken.

De lezing vindt plaats in Ons Trefpunt, Sint Jozefstraat 1 in Rosmalen, op woensdagavond 21 februari en begint om 19.30 uur. Bijwonen van de lezing kost € 15. Aanmelden kan via aanmelden@estia.nu. Op woensdag 20 maart volgt nog een lezing: ‘Paranormaliteit, Hoogsensiviteit (HSP) en Heldervoelendheid’.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …