Levenswijskoor zingt met basisschoolkinderen.(Foto: Rob Steendijk)

’Levenswijs’ start een nieuw seizoen

Met een bijeenkomst van vrijwilligers werd een start gemaakt met een nieuw seizoen Levenswijs, de stichting die oud en jong met elkaar wil verbinden. Er is een enthousiast nieuw bestuur met Rien Schakenraad als voorzitter en Piet Wientjes als penningmeester. Een derde persoon, wellicht een enthousiaste dame, wordt nog gezocht.

Ter voorbereiding op de grote Muziek-Theatershow zullen senioren geïnterviewd worden, liederen worden geschreven en worden jonge zangers benaderd. In november 2019 staan vier voorstellingen gepland in de nieuwe Huif in Sint-Michielsgestel en in den Durpsherd in Berlicum. In het verleden was er al samenwerking met de basisscholen de Touwladder en de Bolster; nu zijn het de kinderen van de Roald Dahl die samen met het koor van Levenswijs in de Beemden gaan zingen. Er worden plannen gesmeed om met leerlingen van Beekvliet filmpjes te maken in het kader van ‘jong en oud’. De activiteit Gulle Gevers, die gepland stond op 7 oktober bij Bint, komt te vervallen.

Optreden
Op 26 september en op 10 oktober om 10.00 uur zingen de kinderen van groep 5 en 6 samen met het Levenswijskoor voor de bewoners van de Beemden en belangstellenden in de grote recreatiezaal. Iedereen is welkom. Informatie over Levenswijs is te vinden op de website www.levenswijs.org, op facebook, of via Anja Hueber, telefoon 06-41818625.

Kijk ook bij

N65 richting Tilburg dicht

Vanmiddag (woensdag 21 februari) zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst op de N65 ter hoogte …