Leukste online muziekwedstrijd van Nederland

Vanaf 1 oktober kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar weer meedoen aan De Muziekwedstrijd, de leukste online muziekwedstrijd van Nederland. Met De Muziekwedstrijd wil het Prinses Christina Concours kinderen stimuleren om muziek te gaan of blijven maken. Een filmpje insturen kan heel makkelijk via de site www.demuziekwedstrijd.nl of de gratis app.

Muziek maken is niet alleen goed voor de algemene ontwikkeling, het is vooral heel erg leuk. Zingen, spelen op een instrument, alleen of samen met muzikale vrienden, pop, rap of klassiek, het mag allemaal. Doordat alle filmpjes online staan, kunnen kinderen elkaar inspireren. Het publiek kan stemmen en reageren op filmpjes.

Persoonlijk diploma en gratis naar Diergaarde Blijdorp
Alle kinderen die een filmpje insturen, ontvangen een persoonlijk diploma met feedback van de jury. Daarnaast zijn ze van harte welkom op de feestelijke muziekdag met prijsuitreiking in Diergaarde Blijdorp op 17 februari 2018.

Finale en prijzen
Uiteindelijk beslist de jury welke kinderen doorgaan naar de finale. Maar niet alleen het grootste talent maakt kans op een prijs. Het publiek kan stemmen op het filmpje van de maand en op het ‘mooiste’, het ‘grappigste’, het ‘coolste’ en het ‘origineelste’ filmpje. Daarnaast worden er iedere week tien prijzen verloot onder de inzendingen.

Zie voor meer info en de inzendingen van de vorige edities www.demuziekwedstrijd.nl of download de gratis app.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …