Leontine Borsato bij de opening van ‘The Skin Institute’

“Ik ben blij dat ik dit voor je mag doen”

Al kussend en knuffelend beweegt zij zich tussen de tientallen feestelijk geklede gasten die zich hebben verzameld rond de gouden loper op de stoep voor haar nieuwe bedrijf ‘The Skin Institute’ in de Dorpsstraat in Vught. De aimabele en gedreven Zizi van Heemst, skintherapist en make-up artist. Zij heeft Leontine Borsato, vaste klant en inmiddels goede vriendin, gevraagd de opening te verrichten.

Door Ada Imming

Het weer was briljant, er was champagne, IJssalon Lavinia kwam met een mini-ijskarretje en deelde mini-ijsjes uit, Marianne Spoor van ‘De OesterMevrouw’ liep met drie emmertjes om haar middel, voor de oesters, de overgebleven schelpen en de toevoegingen als gin en peper, Bretonse Fines de Claires uit te delen. Vakkundig: opensteken, losmaken, omdraaien en het rokje naar voren. Ze vonden gretig aftrek en werden met genoegen naar binnen geslurpt.

“Het is vandaag jouw dag”, zei Leontine Borsato in haar openingswoordje. “We hebben elkaar 1,5 jaar geleden leren kennen, een mooie reis naar Italië gemaakt en mooie gesprekken gevoerd over het leven. Jij bent mooi van binnen en van buiten. We zijn allemaal graag bij jou en ik ben blij dat ik dit voor je mag doen.” Met het loshalen van de strik voor de ingang was het ‘Skin Institute’ officieel door haar geopend.

Zelfvertrouwen
Zizi liet de bezoekers weten dat zij zich gedragen en geïnspireerd voelt door de mensen om haar heen en dat zij met deze zaak haar droom heeft mogen verwezenlijken. “Ik wil heel graag dat vrouwen blij zijn als ze zichzelf in de spiegel zien. Als het nodig is hun zelfvertrouwen teruggeven.” Leontine Borsato komt voor haar behandelingen van Blaricum naar Vught en vindt dat elke vrouw zich zo’n ‘me-time-moment’ zou moeten gunnen. Zij prijst de behandelingen. “Daardoor ben ik weer lekker in shape voor de komende zomer.”

Zeven technieken
In ‘The Skin Institute’ kan de vrouw terecht voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen. Zizi van Heemst is een autoriteit op het gebied van de OH!Oxygen Facial, hét beautygeheim van veel celebrites. Tijdens die behandeling geniet je van maar liefs zeven huidverbeterende technieken in één superkrachtige behandeling. Er worden volgens Zizi hoogwaardige werkstoffen door middel van zuivere zuurstof van medische kwaliteit diep in de huid gebracht. Voorts biedt zij de revolutionaire QMS Medicosmetics die de huid haar jeugdigheid teruggeeft. Ook voor lichaamsbehandelingen, manicure, make-up, wenkbrauwen en injectables (in samenwerking met gerenommeerde cosmetische artsen) kun je bij Zizi van Heemst terecht. Volgens een uniek concept, dat door Zizi is ontwikkeld, wordt een uitgebreid huidplan gemaakt waarbij omstandigheden en leefstijl worden meegenomen. In de smaakvol ingerichte salon aan Dorpsstraat 40-42 is behalve de behandelkamers ook een boetiek ingericht met luxe cadeauartikelen en exclusieve parfums. De bovenverdieping biedt Zizi de mogelijkheid om, in het najaar, verder uit te breiden. Voor meer informatie: www.theskininstitute.nl.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …