Lenteconcert Harmonieorkest Sint-Michaël 9 april

Onder de slogan ‘Wij zijn er weer!’ gaat Harmonieorkest Sint-Michaël het publiek trakteren op een muzikaal avondje uit. Op zaterdag 9 april hoor je de lente! Het wordt een avond in Meander waarbij de bezoeker in allerlei muzikale avonturen verzeild raakt. Aanvang is 20.00 uur.

Ieder muziekstuk is een verhaal verteld door de componist, die liever noten dan woorden gebruikt. Als je weet welke verhaallijnen er in een muziekstuk verwerkt zijn, dan krijgt de muziek een nieuwe dimensie. Dit komt tijdens dit concert tot uiting met een medley van de fantastische muziek van het populaire verhaal over ‘Beauty and the Beast’. Maar ook bij een van de meest legendarische soundtracks die ooit is gecomponeerd: ‘The Lord of the Rings’ met meer dan 100 thema’s, die stuk voor stuk een specifieke functie hebben bij de filmbeelden. Wie kent niet de dramatische musical ‘The Phantom of the Opera’ met een aantal prachtige bekende melodieën. Dit en nog veel meer staat deze avond op het muzikaal menu, waaruit blijkt dat je met muziek een sterke boodschap kunt overbrengen.
Muziek is niet alleen mooi om te spelen en naar te luisteren, maar brengt mensen ook dichter bij zichzelf en dichter bij de ander. Iets wat de laatste tijd meer dan ooit nodig is. Daarom nodigt harmonieorkest Sint-Michaël o.l.v. dirigent Henk Mertens u uit te komen genieten van een sfeervol, muzikaal en harmonieus avondje. Na afloop heffen de orkestleden graag het glas met u om de lente en de verbindende kracht van muziek met elkaar te vieren.

Oproep
Daarnaast hoopt Harmonievereniging Sint-Michaël dat nu alles langzamerhand weer een klein beetje ‘normaler’ wordt, mensen zich ook weer durven aan te melden om te komen spelen bij een van de orkesten van Sint-Michaël. Een oproep aan mensen die vroeger muziek hebben gemaakt, maar daarmee zijn gestopt vanwege werk, studie of verhuizing, om de harmonie op te zoeken. Sint-Michaël is een laagdrempelige vereniging waar plezier in muziek maken voorop staat. Het is heerlijk om met elkaar muziek te maken, om samen toe te werken naar een optreden. Een gezellige vereniging, gemotiveerd om goede gevarieerde muziek te maken met jong en oud, voor jong en oud. Meer informatie: https://harmoniesintmichielsgestel.nl.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …