Leiding geven bij de Herfstspeeldagen

Ingezonden mededeling

In de aankomende herfstvakantie vinden de Herfstspeeldagen van Jeugdwerk Rozenoord weer plaats. Van 17 t/m 20 oktober spelen de basisschoolkinderen vier dagen lang bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Dit kan alléén met behulp van leuke leiding.

De Herfst- en Lentespeeldagen zijn een halfjaarlijks terugkerend kamp voor de basisschoolkinderen uit Vught. Acht enthousiaste vrijwilligers organiseren deze dagen. Voor de begeleiding van de kinderen kunnen ze jouw hulp goed gebruiken.

Kinderen begeleiden
Samen met een andere vrijwilliger begeleid je tijdens de Herfstspeeldagen een groepje van ongeveer tien kinderen. Onder jouw begeleiding spelen ze spellen, lopen ze tochten, gaan ze knutselen en nog veel meer. De activiteiten worden via een toneelspel en een verhaal voorzien van een rode draad.

Energiek en enthousiast
De leiding (m/v) die wordt gezocht is minimaal 16 jaar en heeft natuurlijk affiniteit met kinderen. Heb je verder energie, een goed humeur, uithoudingsvermogen en fantasie? En ben je tolerant en een beetje gek? Dan ben jij degene die de organisatoren van de kinderspeeldagen kan helpen!

Meer informatie
Doe mee en bezorg de kinderen een topvakantie! Stuur voor meer informatie een e-mail naar kinderspeeldagen@gmail.com. Om het nieuws rondom de speeldagen te volgen, kunt u de organisatoren volgen op Facebook en Instagram. Daarop komt de poster binnenkort online.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …