Legpuzzels delen en ruilen

De legpuzzels kwamen weer uit de kast, in deze bijzondere tijd. Een mooie vorm van vrijetijdsbesteding. Ruilen of delen van de puzzels kan dan fijn zijn. Woonstichting Charlotte van Beuningen wil hierbij helpen door mensen met elkaar in contact te brengen.

“Regelmatig hoor ik van bewoners dat ze helemaal in de ban zijn van het maken van legpuzzels. Om steeds weer de stukjes te vinden en zo de puzzel in korte tijd te kunnen maken”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik enthousiast. “Ook werden in de Rode Rik en de Molenhoek legpuzzels met elkaar geruild. En dit bracht ons op het idee om meer mensen hiervoor uit te nodigen. Wij kunnen hierbij helpen door mensen met elkaar in contact te brengen.”

Contact leggen
Heb jij legpuzzels die je graag wilt ruilen? Of heb je legpuzzels over? Of wil je juist graag gaan puzzelen? Laat het weten. Door een mail te sturen naar Monique den Ouden: m.denouden@charlottevanbeuningen.nl of te bellen: 073-6562382. Van der Lee: “We kijken of we contact kunnen leggen om zo onderling puzzels te delen of ruilen.”

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …