Leesclubs in Den Bosch zoeken nieuwe leden

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je leuke mensen. Twee verschillende door Senia opgerichte leesclubs in Den Bosch hebben plaatsen vrij voor geïnteresseerde lezers.

Leesgroep geschiedenis Den Bosch G3
Deze groep komt roulerend bij een van de leden thuis en spreekt elk nieuw seizoen de data voor de besprekingen gezamenlijk af. Voor het komend seizoen zijn de volgende boeken gekozen: Verborgen levens van Emily Hemelrijk, Een eeuw van licht van Hugh Aldersey-Williams, Koningen van Shanghai van Jonathan Kaufman, Rode Hongersnood van Anne Applebaum, Wolfstijd van Harald Jähner en Het verloren koninkrijk van Serhii Plokhy. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers en discussievragen. Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer weten? Neem dan contact op met B. Kop, via e-mail bhmkop@gmail.com of telefonisch 073 822 1080.

Leesgroep literatuur Den Bosch N1
De groep komt op donderdagmiddag samen bij elkaar thuis. Aankomend seizoen worden onder meer de volgende boeken gelezen en besproken: De Val van Thomas G. van Nelleke Noordervliet, Klara en de Zon van Kazuo Ishisuro, Kraaien in het paradijs van Ellen de Bruin en De stem van Jessica Durlacher. Wilt u meer weten over deze groep? De contactpersoon, Bertine Klaassen, geeft u graag informatie via e-mail bertine.klaassen@hotmail.com of telefonisch 06 5096 9792.

Alle leesclubs maken gebruik van de door deskundigen samengestelde boekenlijsten van de landelijke organisatie Senia. Zie www.senia.nl voor meer informatie.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …