Leesclubs filosofie en Duits in Den Bosch zoeken nieuwe leden

Wilt u boeken lezen die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Dan is een leesclub misschien iets voor u. Een tweetal door de landelijke organisatie Senia opgerichte leesclubs zoekt nieuwe leden.

Filosofie-leesclub
In onze filosofie-leesclub in Den Bosch, die thans bestaat uit 5 leden, is plaats voor nieuwe leden uit de regio Den Bosch. De leesclub komt 1 x per 6 weken op de dinsdagavond bij elkaar. Een andere avond is bespreekbaar. We kiezen in onderling overleg de te lezen boeken. Als u belangstelling hebt, kunt u voor meer informatie terecht bij de contactpersoon van de leesclub, Ton Wijngaard, te bereiken via de mail: t.wijngaard@freeler.nl.

Leesclub Duits
De leesclub Duits in Den Bosch leest Duitse literatuur en wisselt daarover ook in het Duits van gedachten. Wij komen iedere 6 weken op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bij elkaar, afwisselend bij de deelnemers thuis. Als u belangstelling hebt, kunt u voor meer informatie terecht bij de contactpersoon van de groep, Cock Brok, via e-mailadres cbrok32@gmail.com of telefonisch/per app op 06-43014697.

Beide leesclubs maken gebruik van de door deskundigen samengestelde boekenlijsten van Senia. Senia-leesclubs bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met samenvattingen, recensies en discussievragen die het gesprek in de groep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website www.senia.nl.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …