Lees en ontmoet auteur Saskia De Coster bij bibliotheek Den Bosch

Saskia De Coster blinkt uit in lef, originaliteit en schoonheid. Haar romans zijn schitterende diamanten in het literaire landschap en met haar voorlaatste roman Wij en ik nestelde De Coster zich definitief tussen de grote literaire schrijvers.

In dit tweeluik kom je van alles te weten over Saskia De Coster. Op 9 oktober duikt Neerlandicus Jan Willard in het werk van De Coster. Haar laatste roman Nachtouders is dit jaar verschenen en gaat over haar ervaringen als (niet-biologische) ouder. Het boek is niet autobiografisch geschreven, maar geeft wel een inkijkje in het (afstandelijke) gevoel dat zij in eerste instantie heeft voor het kind. Ook andere werken passeren de revue. Met Wij en ik brak De Coster door bij het grote publiek. Ze ontving hiervoor de Opzij-literatuurprijs en behaalde de longlist van de AKO Literatuurprijs en de Gouden Boekenuil.

Ontmoet Saskia De Coster
Op 23 oktober heb je de mogelijkheid om Saskia te ontmoeten, want ze komt op bezoek bij Babel nr. 72. Ben je benieuwd naar de achtergrond van Nachtouders of een van haar andere romans? Kom langs! Saksia vertelt o.a over Nachtouders, beantwoord vragen en natuurlijk kun je een boek laten signeren.

Wo 9 oktober | Jan Willard over het werk van Saskia De Coster | Babel nr. 72 | 20.00 – 22.00 uur
Wo 23 oktober | Ontmoet Saskia De Coster | Babel nr. 72 | 20.00 – 22.00 uur

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …