Leer skeeleren met de Vughtse IJsclub!

Start-to-Skate is een landelijk evenement om volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar enthousiast te maken voor het skeeleren. Overal in het land wordt wel wat georganiseerd en de Vughtse IJsclub (VIJC) doet ook mee.

Op drie dinsdagavonden, 7, 14, 21 mei (reservedatum 28 mei), verzorgt de VIJC van 18.30 tot 19.30 uur een clinic op het Zorgpark Voorburg (Reinier van Arkel) in Vught. In leeftijdsgroepen van maximaal 20 personen oefent u onder begeleiding van ervaren trainers de slag, verschillende remtechnieken en balans. De trainers en vrijwilligers van de VIJC zorgen ervoor dat het drie fantastische avonden worden.

Start-to-Skate kost in totaal 16 euro per deelnemer. Het dragen van een helm is verplicht, eventueel na overleg te lenen van de VIJC. Knie-, pols- en elleboogbeschermers zijn sterk aan te raden. Meer info en inschrijven via www.vughtseijsclub.nl/start-to-skate

Na Start-to-Skate krijgt u vast de smaak van het skeeleren te pakken. Als u dan lid wordt van de VIJC is het mogelijk om de hele zomer elke maandagavond in clubverband te skeeleren.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …