Leer skeeleren bij Vughtse IJsclub

Start-to-Skate is een landelijke actie om iedereen vanaf 6 jaar enthousiast te maken voor het skeeleren. Overal in het land wordt wel wat georganiseerd en de Vughtse IJsclub (VIJC) doet ook mee.

Op de dinsdagavonden 8, 15 en 22 mei verzorgt VIJC van 18.30 tot 19.30 uur drie trainingen op Zorgpark Voorburg (Reinier van Arkel, de Keet, gebouw nummer 11) in Vught. Mocht het een keer regenen, dan is 29 mei de reservedatum. In leeftijdsgroepen van maximaal 15 personen oefen je onder begeleiding van ervaren trainers de slag, verschillende remtechnieken en balans. De trainers en vrijwilligers van de VIJC zorgen ervoor dat het drie leerzame en leuke avonden worden. Start-to-Skate kost in totaal 16 euro per deelnemer. Het dragen van een helm en polsbeschermers is verplicht, eventueel te lenen van de VIJC. Er wordt aangeraden ook knie- en elleboogbeschermers om te doen.

Voor meer informatie: www.vughtseijsclub.nl/start-to-skate. Je kunt ook mailen: starttoskate@vijc.nl of bellen met 06-46849740. Als je na Start-to-Skate de smaak van het skeeleren te pakken hebt, kun je lid worden van de VIJC en is het mogelijk om de hele zomer elke maandagavond in clubverband te skeeleren.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …