Landgoed Huize Bergen, voor een stijlvol afscheid met zorg en aandacht

Advertorial

Landgoed Huize Bergen in Vught, Noord-Brabant, biedt ruimte voor condoleances en afscheidsbijeenkomsten die recht doen aan de herinnering van uw dierbare. Onze gasten kunnen hiervoor terecht in De Koetszaal in Het Koetshuis en de gerestylede zaal De Pauw met aangrenzend De Patrijs. Het landgoed beschikt over een wandelroute zodat u, zelfstandig of met familie, na de afscheidsbijeenkomst tot rust kan komen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop; u kunt rekenen op een warm welkom en ondersteuning van onze toegewijde medewerkers. Of u nu de voorkeur geeft aan een intieme setting in De Koetszaal of een grotere bijeenkomst in De Pauw, wij houden rekening met uw wensen.

Onze gastvrije service reikt verder dan alleen de afscheidsbijeenkomst. In een sfeervolle omgeving ontvangen we u graag voor een koffietafel, borrel en/of lunch. Ook is het mogelijk om de dag af te sluiten met een (privé-)diner in ons restaurant.

Wenst u een rondleiding of wilt u telefonisch uw vragen bespreken met betrekking tot zaalhuur, tarieven van onze arrangementen, (privé-)diner of beschikbaarheid? Neemt u dan contact met ons op via +31(0) 73 658 04 00 of bezoek onze website via www.huizebergen.nl.

“WIJ STAAN VOOR U KLAAR”

Landgoed Huize Bergen
Glorieuxlaan 1, 5261 SG Vught
Telefoonnummer: +31(0) 73 658 04 00
E-mailadres: reserveringen@huizebergen.nl
Website: https://www.huizebergen.nl

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …