Lambertuspodium 25 maart: Je leven in één herinnering

Organisatiecoach en onderzoeker Jacky van de Goor vroeg aan honderden mensen welke ene herinnering ze zouden kiezen om als enige mee te nemen naar het hiernamaals. Ze verzamelde herinneringen van bejaarden en studenten, van directeuren en daklozen, van christenen, moslims en atheïsten. Hun antwoorden vertellen over de zin van het leven.

In het boek ‘Je leven in één herinnering’ doet zij verslag van haar voornaamste ontdekkingen. Opvallend genoeg blijkt dat veel dingen waar we ons doorgaans druk over maken, niet de dingen zijn waar het werkelijk om gaat. De verzameling herinneringen vormt een spiegel op onze moderne samenleving en roept vragen op over geluk en ongeluk, over welvaart en welzijn. Het laat zien dat, hoe verschillend wij mensen ook zijn, we allemaal verbonden zijn door dezelfde thema’s. Een verrassend boek over wat er echt toe doet in het leven. Jacky neemt de bezoekers mee in herinneringen die zij heeft verzameld en laat zien wat de rode draad daarin is. Daarnaast ervaar je zelf de kracht van het delen van herinneringen: hoe deze je verbinden met wat er werkelijk toe doet.

Aanmelden
Aanmelden voor het Lambertuspodium van vrijdag 25 maart kan bij voorkeur per mail: lambertuspodium@gmail.com, of telefoon 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30 uur). De bijeenkomst begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur ) in de Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught. Entree 7,50.

Kijk ook bij

Verkoop 10 woningen in Marktveldplein gestart

Green Real Estate maakt bekend op 8 december 2023 te starten met de verkoop van …