Lambertusmarkt en veiling 22 september

Op zaterdag 22 september is er weer de altijd gezellige en druk bezochte jaarlijkse Lambertusmarkt met talentenveiling. Deze wordt gehouden vanaf 12.00 uur bij de Vughtse toren, Helvoirtseweg 5. Vanaf 14.00 uur start de veiling.

De markt en de veiling vormen het jaarlijkse hoogtepunt van de activiteiten bij de Lambertuskerk in Vught. Een kans om bekende en onbekende mensen te ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer. Iedereen is welkom! Er zijn kramen voor boekenverkoop, huishoudelijke artikelen, speelgoed, taarten en koekjes, bloemen en planten, overheerlijke ambachtelijk huisgemaakte jams, ja zelfs massages. Er is muziek en er zijn kinderactiviteiten.

Nog spullen?
Hebt u nog spullen die u kwijt wilt? U kunt deze inleveren op donderdag 20 september in de Lambertustoren tussen 19.00 en 20.00 uur. Geen elektrische apparatuur.

Talenten- en dienstenveiling
De talenten- en dienstenveiling begint om 14.00 uur. De opbrengsten zijn voor de instandhouding en het onderhoud van de eeuwenoude Lambertuskerk, het oudste gebouw van Vught, en voor Stichting Leergeld in Vught. Voorbeelden waar u bij de talentenveiling op kunt bieden zijn: een diner bij iemand thuis, een fietstocht, een cursus kanovaren, coachinggesprekken, een natuurwandeling onder begeleiding van een gids, een dagje zeilen, een cursus netwerken, het snoeien van uw tuin, het verblijf in een vakantiewoning, het invullen van uw belasting formulieren, een voedingsadvies, een interieuradvies, een diner in de kerk, een fotografiecursus, een pianoconcert, een High Tea, enz. Voor iedere beurs is er wel iets! De gehele kavellijst voor de talentenveiling vindt u op www.lambertuskerkvught.nl. Ook het beklimmen van de toren en een rondleiding in de kerk staan deze middag op het programma.

Goede doelen
Stichting Leergeld zet zich in voor kinderen waar thuis weinig geld is. Zij doet dit door middel van giften, voorschotten en leningen. Op deze manier kunnen de kinderen deelnemen aan schoolexcursies, sportdagen en leermiddelen. Dit jaar ondersteunt Stichting Leergeld de aanschaf van een iPad voor circa 10 leerlingen op de middelbare school. De Stichting noemt dit doel van de Lambertuskerk, de veiling en de markt ‘een geweldig initiatief ’.

Contact
Contactpersonen zijn: Adri de Munnik, telefoon 073-6843660, e-mail: adri.demunnik@gmail.com en Sytj de Boer, telefoon 0647120940, e-mail: info@sytjdeboer.nl.

Kijk ook bij

Vughts raadslid Dianne Schellekens nummer 2 op lijst D66 Brabant

Dianne Schellekens uit Vught staat hoog op de lijst van D66 Brabant bij de verkiezingen …