Lady’s Day jeu-de-boulestoernooi Sint-Michielsgestel

Op zondag 25 juni is er een toernooi in tweetallen speciaal voor dames; jong en oud. In de mooie ambiance van JBC ’t Dupke aan Zegenwerp 1 C, 5271 NC in Sint-Michielsgestel worden in een ontspannen sfeer over de dag verspreid 5 wedstrijden gespeeld.

Het aantrekkelijke van jeu de boules is dat het op alle leeftijden gespeeld kan worden, van jong tot oud. In allerhande combinaties gaan de ‘lady’s’ elkaar treffen: een dagje uit met vriendinnen of zussen, (groot)moeders met (klein)dochters, allemaal welkom. Geen eigen boules? Geen enkel probleem, je kunt voor deze dag bij de club boules lenen. Kwestie van ter plekke vooraf vragen. Hoe dan ook gaat het vast een lekker ontspannen dag worden waarbij iedereen welkom is.

Toernooigegevens
De inschrijfkosten zijn 6 euro per persoon, te voldoen bij aanmelding vóór 10.00 uur, de wedstrijden beginnen om 10.30 uur. Er zijn prijzen in natura te winnen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 22 juni via de website www.dupke-jeudeboules.nl of per e-mail bij wedstrijdsecr@dupke-jeudeboules.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …