Laatste plaatsen Zomerkamp Bladel 2021

Gouden editie

Voor de 50e keer houdt Stichting Jeugdwerk Rozenoord uit Vught hét zomerkamp voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Vught en omgeving in de 2e week van de zomervakantie. Dit jaar dus van zondag 1 t/m zondag 8 augustus. Een zeer ervaren én enthousiaste leidinggroep zorgt voor een perfecte begeleiding van dit tentenkamp van maximaal 36 deelnemers in de prachtige bossen in Bladel.

Op zondag 1 augustus vertrekken de deelnemers op de fiets naar Bladel. Ze kamperen daar een week lang midden in de bossen en doen daar gezellige, maffe en spannende spelen. Ook uitstapjes naar het zwembad én een verrassingsdag staan op het programma. Iedere dag wordt afgesloten met een kampvuur en chocomelk. Kortom: een week waarin kinderen zich geen minuut vervelen en ook nog eens nieuwe vrienden maken. Op zondag 8 augustus komen ze moe, maar zeker vol enthousiaste verhalen terug in Vught.

Gouden jubileum
Dit jaar wordt het een zeer speciale editie, omdat het de 50e keer is dat dit zomerkamp van Stichting Jeugdwerk Rozenoord georganiseerd wordt. Een unieke gebeurtenis. Gedurende de week zal dit gouden jubileum op verschillende manieren worden gevierd. Speciale activiteiten staan op stapel, waarbij de leiding hoopt dat de richtlijnen dit alles gaan toelaten tegen die tijd. Deze extra activiteiten kosten natuurlijk méér dan dat de bijdrage per deelnemer bedraagt. Gelukkig heeft Jeugdwerk Rozenoord al mooie bedragen gekregen van Stichting het Goudhaantje en een paar ondernemers. Mocht u het Jeugdwerk een warm hart toedragen en in het bijzonder zomerkamp Bladel, dan kunt u contact opnemen via het e-mailadres van de stichting. De organisatoren zullen dan de bijzonderheden op een persoonlijke manier met u doornemen. De kosten voor een onvergetelijke vakantieweek bedragen € 95,- per deelnemer.

Wilt u meer informatie of uw kind opgeven, dan kunt u bellen naar Geert-Jan van den Heuvel, 06-22968396, info@jeugdwerkrozenoord.nl. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij, reageer dus snel!

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …