(Foto: Joost Evraets)

Laatste optreden ‘Jazzwerk’

In de agenda van de muzikanten van het bandje Jazzwerk staat op zaterdag 25 juni een bijzonder optreden gepland: het laatste optreden!

Jazzwerk is een jongerenbandje van MDM Vught dat heel wat jaartjes elke week in de Speeldoos heeft gerepeteerd. Op dit moment slaan deze jonge jazzvogels hun vleugels uit en verlaten hun muzikale nest op zoek naar een eigen weg. Drummer Bram & trompettist Finn: “Jazzwerk betekent voor ons, elke week gezellig bij elkaar komen om samen leuke muziek te maken.” Gitarist Jasper: “Jazzwerk is voor mij de perfecte manier geweest om samen op een gezellige manier muziek te leren maken en deze uiteindelijk op diverse podia ten gehore te kunnen brengen!”

Het podium waar Jazzwerk nu voor het laatst gaat optreden, is het Trek Festival in Den Bosch. Het gaat zeker een heel swingend optreden worden op een heel gezellige plek: Trek, het rondreizend foodtruckfestival. Het optreden van Jazzwerk is van 16.00 tot 17.00 uur op het podium voor het gemeentehuis van Trek. Adres: Pettelaarse Schans, Zuiderpark, ’s-Hertogenbosch.

Kijk ook bij

Taalvrijwilliger worden?

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. …