Laat jij graag dromen uitkomen?

Gemiddeld hebben twee kinderen per klas te maken met een trauma; denk hierbij aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject biedt Dream4Kids deze kinderen een nieuwe start door hun mooiste dromen uit te laten komen.

Kinderen met een ernstig traumatische ervaring belanden vaak in een negatieve spiraal waar zij niet uit zichzelf uit kunnen komen. Een droomdag van Dream4Kids doorbreekt deze spiraal. Zo’n dag geeft getraumatiseerde kinderen moed en energie om weer in dromen te geloven en laat hen zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft! Wetenschappelijk onderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft aangetoond dat het langetermijneffect van een droomdag van Dream4Kids heel groot is.

Help jij om dromen te vervullen?
Als dreamchaser vervul je de grootste droom van een kind. Je doet er alles aan om het kind de dag van zijn of haar leven te bezorgen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van deze Droomdag en alle zaken erom heen, uiteraard met de volledige ondersteuning van Dream4Kids. Je ziet het kind opbloeien van het begin tot het eind! Je hebt contact met het (pleeg)gezin en de droomcoach van Dream4Kids over de voortgang van het droomproject. De organisatie van een Droomdag valt goed te combineren met een baan, je gezin of studie. Wil jij  helpen om kinderen weer te laten dromen, hopen én geloven in een toekomst en een leven waar ruimte is voor een lach? Meld je dan nu aan voor de informatieavond op dinsdag 4 februari en stuur een e-mail naar info@dream4kids.nl.

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …