Patisserie De Rouw

KWF Kankerbestrijding Helvoirt zoekt collectanten

Het KWF heeft dit jaar i.v.m. de coronacrisis lang gewacht om een besluit te nemen over het doorgaan van de jaarlijkse collecte. Gezien het belang van het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kanker is het besluit genomen om toch te gaan collecteren.

Daarbij is gezocht naar een veilige manier om dit te kunnen doen. Het KWF adviseert een drietal manieren: de bus voor de deur zetten en minimaal anderhalve meter naar achteren stappen; gebruik laten maken van de smartphone voor een betaling via een QR-code en, als de collectant beide manieren te riskant vindt, zijn er donatiekaarten die in de brievenbus kunnen worden gestopt.

Helaas zijn er in Helvoirt nog niet voldoende collectanten. Daarom zoekt de KWF-afdeling Helvoirt nieuwe mensen om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken. Dit kan dus ook via de derde manier: in een aantal straten donatiekaarten in de bus gooien. Met slechts 3 uurtjes van je tijd breng je de dag dat kanker wordt verslagen dichterbij. Collecteer dus mee in jouw eigen buurt tijdens de KWF-collecteweek van 30 augustus t/m 5 september.

Meld je aan via kankerbestrijdinghelvoirt@ziggo.nl of 06-37474344.

Kijk ook bij

Cursus Vilten in DePetrus

Begin oktober start de cursus Vilten van ABZ in DePetrus. Deze wordt in zes bijeenkomsten …